Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، شهرک صنعتی بیرجند، به عنوان قلب اقتصادی خراسان جنوبی شناخته می‌شود و میزان زیادی از تولیدات استان در این منطقه انجام می‌شود.

این شهرک که تأثیر زیادی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان دارد، چند وقتی است با مشکلی جدی در بحث هزینه گاز مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته صاحبان واحد‌های تولیدی و کارخانه‌های فعال در شهرک صنعتی بیرجند، قبض‌های گاز با قیمت‌هایی بسیار بالا صادر می‌شوند؛ در حالی که مصرف گاز در واحد‌های تولیدی پایین‌تر نیز آمده است.

مصرف پایین آمده اما قیمت نه

یکی از صاحبان واحد‌های تولیدی فعال در شهرک صنعتی بیرجند به نمایندگی از چندین واحد فعال گفت: چند وقتی است که ارقام عجیب و غریبی روی قبوض گاز درج می‌شود.

او افزود: برای یکی از کارخانه‌هایی که تولیدش به گاز وابسته است قبضی با قیمت ۲۷ میلیون تومان صادر شده و سه روز بعد دوباره قبض ۲۹ میلیون تومانی برای آن صادر شده است.

این فعال حوزه تولید خراسان جنوبی با اشاره به اینکه با این قیمت ها، صرفه‌ای در ادامه کار برای تولیدکنندگان وجود ندارد بیان کرد: برای خود من هم قبض ۶۰ میلیون تومانی صادر شده که در دوره‌های قبلی حدود ۱۸ میلیون تومان بوده است.

او با بیان اینکه در برخی واحد‌های مربوط به حوزه نفت و گاز قیمت گاز بر حسب ۱۰ درصد مصرف پتروشیمی محاسبه می‌شود اظهار کرد: واحد‌های بزرگ پتروشیمی با دلار کار می‌کنند و ما اینجا با ریال هم نمی‌توانیم کار کنیم.

بیشتر بخوانید

صادرات سیلندر گاز و فرآورده‌های نفتی از خراسان‌جنوبی به افغانستان

فعال حوزه تولید در شهرک صنعتی بیرجند ادامه داد: در یکی از کارخانه ها، قبض دوره گذشته با مصرف ۸۲ هزار مترمکعب گاز حدود ۲۴ میلیون تومان بوده و برای شهریور ماه نیز با مصرف ۷۷ هزار متر مکعبی، قبض با قیمت ۳۶ میلیون تومان صادر شده است.

او عنوان کرد: با این وجود بسیاری از واحد‌های تولیدی و کارخانجات فعال در شهرک صنعتی بیرجند رو به ورشکستگی می‌روند، زیرا نمی‌توانند هزینه‌های دیگر را بپردازند و کارگران نیز باید خانه نشین شوند.

کارگران دل نگران اند

یکی از کارگران شاغل در شهرک صنعتی بیرجند نیز می‌گوید: یکی از خطوط تولیدمان را به واسطه هزینه بالای گاز خاموش کرده ایم و تولیداتمان کاهش یافته است.

او ادامه می‌دهد: اگر با همین روال پیش برویم، واحد به مرز ورشکستگی خواهد رسید و همانگونه که الان بیمه کارگر برای جبران پول گاز داده نمی‌شود، داده نخواهد شد و کارگر مجبور است بیکاری را بپذیرد.

حالا چشم‌ها به شرکت گاز خراسان جنوبی است و باید دید که چه پاسخی از سوی مسئولین این شرکت به گلایه صاحبان واحد‌های تولیدی داده می‌شود.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی واحدهای تولیدی قبض گاز شهرک صنعتی بیرجند واحد های تولیدی خراسان جنوبی میلیون تومان صادر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟

امتداد - نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.

تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد. کاهش دمای بازار ارز

دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دست بالای رُم برای پایین آوردن رقم بند خرید آزمون
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • شمار شهرک های ثبت نشده در نوشهر بالا است
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید