Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کمبودی از نظر کیت‌های تشخیص کرونا در کشور وجود ندارد و بخشی در داخل تولید و بخشی نیز وارد می‌شود. ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، قاسم جان‌بابایی امروز در ستاد مدیریت و کنترل کرونای استان کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کل کشور از ابتدای اسفند ماه سال گذشته و رصد همه استان‌های کشور، آمار ابتلا و مرگ و میر استان کرمانشاه نشان از مدیریت بحران قابل قبول در کنترل بیماری در این استان بوده است که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود و استمرار بیماری تا زمان تهیه راهکارهای پیشگیری و درمان قطعی، رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی برای تمامی افراد فعال در جامعه ضروری است.

جان‌بابایی گفت: در خصوص افراد‌ مسن و دارای بیماری‌ زمینه ای، بایستی حساسیت بیشتری وجود داشته باشد و از حضور این افراد در مکان‌های شلوغ خودداری شود.

وی افزود: به منظور کاهش مرگ و میر موضوع غربالگری بیماران کرونایی در دستور کار قرار گرفت تا پیش از آنکه وضعیت این افراد به حد بحرانی برسد و یا افراد دیگر را آلوده کنند، شناسایی شده و تحت مراقبت قرار گیرند.

افزایش مبتلایان و جان‌باختگان کرونا در کشور/ ابتلای حدود 3 هزار نفر در 24 ساعت اخیرروند ابتلا به کرونا در روسیه دوباره افزایش یافتمشاغلی که بدون ویروس کرونا به وجود نمی‌آمدند

جان‌بابایی با بیان اینکه افراد شناسایی شده باید ایزوله شوند گفت: در همین راستا نقاهتگاه‌ها می‌تواند کمک کننده باشد و باید در استان کرمانشاه نیز مانند برخی استان‌های دیگر امکانات رفاهی نقاهتگاه‌ها ارتقا داده شود.

وی افزود: عدم استقبال از نقاهتگاه‌ها به دلیل کمبود امکانات رفاهی است و زمانی می‌توان انتظار داشت افراد به این مراکز مراجعه داشته باشند که امکانات رفاهی برای آنها فراهم شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه نگرانی بابت تجهیزات درمانی و حفاظتی کرونا در کشور وجود ندارد، گفت: خوشبختانه عمده این تجهیزات در داخل کشور تولید می‌شود و  کمبودی در این زمینه وجود ندارد و حتی در برخی اقلام امکان صادرات وجود دارد.

وی با بیان اینکه بخشی از کیت‌های تشخیصی در داخل تولید و بخشی نیز وارد می‌شود عنوان کرد: در روزهای اول تنها یک آزمایشگاه تشخیصی کرونا در کشور فعال بود اما اکنون تعداد این مراکز به 150 مورد رسیده است.

جان بابایی با اشاره به پایین بودن آمار مرگ و میر مبتلایان کرونای بالای 70 سال در کشور نسبت به آمریکا و سایر کشورهای اروپایی گفت: دلیل این امر نگهداری از سالمندان در خانه است در حالی که عمده مرگ و میر این افراد در آمریکا و اروپا مربوطه به آسایشگاه‌های سالمندان است. 

انتهای پیام/832/ش

R41380/P/S6,68/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا در کشور جان بابایی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده کیت‌های استخراج DNA، درباره طراحی این کیت‌ها توضیح داد: این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوانزا قابل استفاده است.

وی ادامه داد: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره ضرورت ساخت چنین کیت‌هایی، گفت: تا قبل از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم.

وی ادامه داد: این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا پنج هزار واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته نانوشیمی اضافه کرد: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست بالای رُم برای پایین آوردن رقم بند خرید آزمون
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت